Model Dieta de Detoxifiere

Model Dieta de Detoxifiere

Scurt si eficient: detox de weekend
Detoxifierea se produce zilnic, in mod natural, prin eliminare sau neutralizarea toxinelelor prin ficat si prin colon. Cand aglomerezi organismul cu mancare, acesta nu mai face fata…

Detox de weekend de la Linda Page
Linda Page, (medic naturist si autor cu peste un million de carti vandute despre vindecare prin alimente si plante, http://www.webmd.com/linda-page) , propune o detoxifiere de weekend cu multe sucuri din fructe, ale caror vitamine si fitonutrienti pot elimina toxinele din sistem.

Dieta incepe vineri seara cu o salata verde, iar sambata si duminica inseamna multa vitamina C din sucuri de fructe la alegere, alternate din 2 in 2 ore cu smoothie-uri sau salate din legume verzi pentru energie. Cina inseamna supe din legume sau o cana de orez brun, satios, bogat in vitamine B si fibre, amestecate cu legume crude si maruntite.

Datorita continutului ridicat de apa al fructelor si legumelor verzi, detoxifierea se produce rapid, iar corpul incepe sa piarda si din grasime. Pe langa dieta, Linda Page recomanda ierburi laxative, probiotice si antioxidanti, dar si masaj de relaxare, sauna, aromaterapie, exercitii de respiratie si plimbari lungi pe jos.

Detox de weekend de la Dr. Oz
Dr. Oz nu mai are nevoie de nicio prezentare, dar nu am ales detoxifierea lui pe criteriul faimei, ci pentru continutul alimentar rezonabil si delicios.(http://www.oprah.com/health/Dr-Oz-on-Cleansing-Do-You-Need-a-Cleanse)

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest