6 modalitati usoare care te ajuta sa iti subtiezi talia inainte de nunta

6 modalitati usoare care te ajuta sa iti subtiezi talia inainte de nunta

Sa gasesti timp ca sa te imparti intre pregatirea nuntii si mersul la sala este o misiune aproape imposibila. Astfel, ca sa slabesti pana in prag de nunta, poti aplica 6 modalitati care te ajuta sa iti subtiezi talia si sa dai jos cateva kilograme.

Atunci cand esti acasa, calatoresti sau ai putin timp liber si poti sa mergi pe jos la plimbare, trebuie sa ai in minte cateva modalitati pentru a slabi. Iata cum sa arati bine in rochia de mireasa, cu ajutorul a sase ponturi utile:

Adauga in dieta alimente care ajuta la procesul de slabire
Cu siguranta nu vrei sa apari la nunta cu colacei. Anghinarea, avocado, ouale, muraturile si zmeura te pot ajuta sa ai o silueta mai zvelta daca le consumi frecvent. De asemenea, sparanghelul, preparat fara ulei sau sos, fiert la aburi cu lamaie este un diuretic natural pe care il poti adauga la dieta. In loc de alte arome, consuma sparanghel impreuna cu broccoli fiert si dat prin blender. Chiar daca nu te incanta ideea, subtierea taliei trebuie sa te motiveze pentru a consuma alimentele recomandate.

Mananca trei mese pe zi daca vrei sa iti mentii greutatea
In momentul in care ai ajuns la greutatea dorita, limiteaza-te la trei mese pe zi. Consuma carbohidrati inainte de pranz pentru ca organismul va arde mai multe grasimi daca tai din portia de glucide. Carbohidratii dau energie corpului, dar ingrasa daca ii mananci la ore nepotrivite. De fapt, dupa ora 7 seara nu ar mai trebui sa consumi nimic decat apa.

O dieta sanatoasa nu este totul, fara exercitii fizice
Imbina exercitiile fizice cu alimentatia sanatoasa daca vrei sa ti se subtieze vizibil talia pana la nunta. De asemenea, renunta la alimentele care baloneaza.

Insista pe exercitiile care te scapa de colacei
Efectuand zilnic o serie de abdomene si alte exercitii fizice care iti pastreaza corpul armonios, te vei simti mandra sa imbraci la nunta rochia de mireasa.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest