Schimbarea regimului alimentar in cura de slabire

Schimbarea regimului alimentar in cura de slabire

Atunci cand incepi o cura de slabire pe cont propriu, fara sa consulti un specialist, efectul jo jo se instaleaza in cele mai multe cazuri din cauza schimbarii regimului alimentar si a stilului de viata.

Asa numitul efect jo jo inseamna ca surplusul de kilograme pierdute in timpul dietei sunt puse la loc rapid din cauza celulelor noi de grasime care se adauga la cele vechi dupa incheierea curei de slabire.

Pe scurt, o data cu revenirea la vechile obiceiuri alimentarea, cei care au tinut o cura de slabire inadecvata incep sa consume treptat tot mai multe calorii si astfel se ingrasa. La alimentatia nesanatoasa, la gustarile dintre mese infulecate in graba se adauga stresul si stilul de viata sedentar care favorizeaza obezitatea.

Chiar daca ti-ai schimbat regimul alimentar pentru o perioada de timp reducand drastic consumul de paine, paste fainoase, grasimi animale sau zaharuri, daca vrei cu adevarat sa revii la greutatea ideala trebuie sa adopti o reteta de slabire personalizata, care ti se potriveste doar tie, fara a urma o cura anume.

De ce sa slabesti?
A urma o cura de slabire nu este un moft. In timp ce oamenii care pun accent pe stilul de viata sanatos sunt energici, au o gandire pozitiva si un mental puternic, la polul opus, persoanele sedentare care asociaza gresit alimentele sunt mai predispuse la ingrasare, dar si la dereglari metabolice care atrag dupa sine o serie de boli: stop cardiac, diabet, arterioscleroza, atac cerebral si risc crescut de cancer.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest