Cand devine pepenele galben un dusman de temut pentru silueta?

 Cand devine pepenele galben un dusman de temut pentru silueta?

Pepenele galben este unul dintre cele mai apreciate fructe din sezonul cald. Ca orice aliment consumat in exces, pepenele galben devine un dusman de temut pentru sanatate, dar si pentru silueta. De asemenea, acest fruct aromat nu este recomandat in cura de slabire persoanelor care sufera de insuficienta renala.

Iata insa ce beneficii are pepenele galben, atunci cand nu este un pericol pentru silueta:

- are calitati gustative care merita apreciate. Pepenele galben este aromat si poate inlocui cu succes orice desert atunci cand iti este pofta de ceva dulce.

- este fructul ideal pentru hidratarea organismului in sezonul calduros, indiferent de sortiment. Exista doua tipuri de pepene galben: Honeydew si Cantaloupe. Ambele sunt sanatoase si gustoase, dar pepenele Cantaloupe este mai putin bogat in zahar si furnizeaza organismului necesarul zilnic de vitamine A, C si E, dar si acizi grasi Omega 3.

- pepenele galben este recomandat gravidelor, deoarece contine acid folic. Vitamina B9 este esentiala in prevenirea aparitiei defectelor congenitale ale bebelusului.

- este bun in dietele de slabire, cu conditia sa nu consumi mai mult de doua felii pe zi. Un fruct mare contine aproximativ 275 de calorii si consumat la micul dejun, pepenele galben iti furnizeaza energia de care ai nevoie pana la ora pranzului.

- este o sursa excelenta de antioxidanti. Alaturi de vitaminele mentionate anterior, (A, C si E), pepenele galben contine vitamine din complexul B, fibre alimentare, potasiu si betacaroten.

Foto: www.prima.co.uk

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest