6 alimente recomandate pentru pielea viitoarelor mirese

6 alimente recomandate pentru pielea viitoarelor mirese

Orice femeie vrea sa arate bine la exterior, insa o viitoare mireasa trebuie sa fie constienta ca schimbarea incepe din interior, o data cu alimentatia si cu adoptarea unui stil de viata sanatos. Daca vrei sa ai o piele catifelata, care sa straluceasca de sanatate atunci cand imbraci rochia de mireasa, afla ce alimente minune recomanda nuntritionistii pentru un ten fin si delicat, ca de bebelus.

Consuma si tu aceste alimente sanatoase, mai ales daca nunta are loc peste doar cateva saptamani. Schimband in timp util obiceiurile alimentare, ai toate sansele sa te mandresti cu pielea ta imaculata in ziua cea mare.

Avocado
Mai putin cunoscute pana acum cativa ani in Romania, fructele de avocado ajuta pielea sa isi recapete vigoare, fie ca sunt folosite ca alimente sau ca produse de beauty. Din avocado poti obtine o masca de fata eficienta pentru celulele deteriorate de actiunea nociva a razelor de soare sau pentru intinerire. Avocado este bogat in vitamina C, iar acest lucru asigura productia de elastina si colagen din piele.

Rosii
Rosiile contin seleniu, un nutrient vital in protejarea pielii impotriva cancerului si a petelor de varsta. Rosiile sunt principalele surse de licopen pentru piele, o substanta care da culoarea rosie tomatelor si ajuta pielea sa lupte impotriva fenomenelor atmosferice, cum sunt soarele si vantul. Datorita volumului mare de vitamina C din tomate, rosiile sunt un inamic al semnelor de imbatranire, revigoreaza pielea obosita si regleaza umiditatea.

Ciocolata neagra
Ciocolata neagra contine flavonoide, care protejeaza organismul de lumina UV, ajuta la cresterea fluxului sanguin la nivelul pielii, lasand un ten mai fin, cu mai putine riduri. Cu toate acestea, expertii recomanda consumul a una sau doua patrate de ciocolata pe zi cu o concentratie de cacao de cel putin 70%. Aceasta este cantitatea optima de care are nevoie organismul pentru a functiona bine.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest