8 alimente pe care nutritionistii nu le-ar manca vreodata

8 alimente pe care nutritionistii nu le-ar manca vreodata

Nutritionistii sunt persoanele care consuma zi de zi avocado sau probiotice, dar tot ei sunt specialistii care stiu ce produse au efecte daunatoare asupra organismului uman, de aceea ei nu ar consuma niciodata cel putin opt alimente existente pe piata.

Daca vrei sa le urmezi exemplul si sa elimini din dieta zilnica cele mai nocive mancaruri si bauturi pentru sanatate, vezi in continuare lista celor opt alimente pe care nutitionisii nu le-ar manca vreodata.

Coca cola si alte carbogazoase cu indulcitori artificiali
Bauturile carbogazoase nu fac parte din categoria alimentelor solide, dar aceste bauturi au efect devastator asupra sanatatii umane. O singura cutie de coca cola contine 40 grame de zahar, iar indulcitorii artificiali contribuie la obezitate,diabet, infertilitate si cancer.

Sirop de porumb cu multa fructoza
Acest ingredient nociv pentru sanatate se gaseste in mai multe produse alimentare tip junk food si condimente. Acest indulcitor favorizeaza inflamarea ficatului, se transforma in depozite de grasime mai rapid decat orice carbohidrat, favorizeaza aparitia sindromului metabolic si are rezistenta crescuta la insulina.

Uleiurile din seminte industriale
Uleiurile de soia, sofran sau porumb obtinute din seminte prelucrate industrial trebuie dezodorizate pentru a putea fi consumate. Fiind prelucrate chimic, practic sunt toxice pentru organism pentru ca se oxideaza rapid si creeaza o multime de radicali liberi. In locul lor mult mai recomandate sunt uleiurile de nuca de cocos, masline, ulei de macadamia sau de avocado.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest