Alimente interzise in preajma nuntii

 Alimente interzise in preajma nuntii

Alimentele care trebuie evitate in preajma nuntii sunt preparatele cu amidon, dulciurile, anumite tipuri de legume, dar si mancarea de tip fast-food.

Unul dintre motivele pentru care este bine sa renunti la ele cu cel putin 48 de ore inainte de eveniment este ca sunt o bomba calorica, ingreuneaza digestia si prin urmare, silueta are de suferit din cauza lor. Pe lista produselor interzise gasesti cel putin 10 alimente de evitat inainte de nunta.

Iata ce restrictii alimentare ai inainte de nunta, dar si pe durata evenimentului:

Redu consumul de legume crucifere
Din categoria legumelor crucifere fac parte conopida, varza si broccoli. Desi sunt recomandate de nutritionisti in diverse diete, aceste legume, daca nu sunt fierte la abur baloneaza.

Lactatele
Chiar daca nu esti alergica la iaurt si alte produse din lapte, specialistii recomanda sa stai departe de lactate cu cel putin o saptamana inainte de nunta. Lactatele creeaza disconfort abdominal, motiv pentru care trebuie sa le eviti daca vrei sa te simti bine in pielea ta la nunta.

Mancare fast-food
De la shaorma si hamburgeri la clatite si gogosi, incearca sa eviti inainte de nunta alimentele nesanatoase pentru ca ingrasa si sunt sarace in substante nutritive.

Fasole uscata si linte
Aceste legume trebuie evitate deoarece produc gaze si balonare. Atat fasolea, cat si lintea contin un tip de zahar greu de digerat pentru organism. Consumul lor creeaza disconfort abdominal, iar viitoarele mirese trebuie sa se fereasca o perioada de astfel de legume ca sa evite momentele jenante.

Usturoiul, ceapa si ridichea neagra
Exista legume recomandate de medic pentru imunitate, dar, consumate in ajun de nunta produc rezultate nedorite (respiratie urat mirositoare). Prin urmare, incearca sa nu consumi aceste alimente daca esti in prag de nunta.

Dulciuri
Fie ca au in compozitie indulcitori naturali sau artificiali, bauturile carbogazoase si dulciurile produc balonare, deterioreaza dantura si sunt o adevarata bomba calorica pentru silueta. Din acest motiv trebuie sa eviti dulciurile oricat de mult iti plac, macar pentru cateva zile.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest