Caderea frunzelor: "Daca schema de culori se incadreaza in zona de auriu-ruginiu, ia in considerare utilizarea de trandafiri de culoarea cuprului si maci rosii in combinatie cu crini. Pentru un look vibrant, opteaza pentru dalii, in culori bogate, luminoase, cum ar fi auriu, portocaliu si mov inchis (culoarea vinetei). Oricare ar fi paleta de culori aleasa pentru o nunta de toamna, tema centrala a evenimentului trebuie sa includa frunze, fructe de padure si crengute de grau, care sunt abundente in aceasta perioada a anului. "
Detalii: Pentru ca Mama Natura este foarte generoasa toamna, include in decorul salii de receptie cucurbitacee, dovleci, mere, rodii si chiar sparanghel. Decoreaza cu ele mesele de cocktail, bufetul sau foloseste-le pentru un decor capricios la centrul mesei. Ce poate fi mai frumos decat un decor floral cu dovleci miniaturali folositi ca suport pentru cardul de masa?
Bucurati-va la masa de recolta toamnei: "Pentru primul fel de mancare, ia in considerare portii mici de supa. Poti servi trei feluri de supa: una de rosii, una de dovleac si alta de cartofi. Pentru o masa copioasa poti continua cu muschi de vita, file mignon intr-un sos de vin Bordeaux sau curcan cu sos de afine, sugereaza David Tutera.
Desert bogat in vitamine: Printre optiunile sanatoase, un tort de morcovi si prajiturele cu fructe de padure decorate cu ghinde din fondant servite cu topping-ul preferat de oaspeti este o idee buna pentru un candy-bar alfel. Dupa aceasta gustare dulce, ofera-le sansa invitatilor sa se relaxeze intr-o zona de lounge separata, unde se pot relaxa cu un pahar de vin dulce sau cu un martini care sa puna capat unei seri de toamna superbe.
Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.