20 idei de nunta dupa culoare:rosu

20 idei de nunta dupa culoare:rosu
20 idei de nunta dupa culoare:rosu 20 idei de nunta dupa culoare:rosu 20 idei de nunta dupa culoare:rosu 20 idei de nunta dupa culoare:rosu 20 idei de nunta dupa culoare:rosu 20 idei de nunta dupa culoare:rosu 20 idei de nunta dupa culoare:rosu 20 idei de nunta dupa culoare:rosu 20 idei de nunta dupa culoare:rosu

Daca ideile de buchete mireasa formate din flori rosii te incanta, poti continua in acelasi stil si cu decorul nuntii, folosind aceleasi elemente cromatice.

Cocardele purtate la reverul hainei de mire, nas si cavaleri de onoare pot fi in ton cu buchetul miresei si al domnisoarelor
de onoare la nunta in caz ca alegi pentru butoniera cate un trandafir rosu pentru cei mai importanti barbati de la nunta.

Florile rosii completeaza cu stil centrul mesei, tortul miresei, in timp ce la biserica altarul poate fi decorat in aceleasi nuante aprinse ce simbolizeaza dragostea si pasiunea mirilor.

Mai vrei si alte idei dupa culoare? Noi iti recomandam un decor original si captivant care incanta privirile invitatilor si iese in evidenta prin detalii romantice.

Pagina 1/20

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest