Idei de nunta pentru fiecare anotimp: Primavara

Idei de nunta pentru fiecare anotimp: Primavara

Te-ai gandit sa alegi data nuntii intr-o zi de primavara cand totul renaste la viata? In anotimpul verde razele caldute ale soarelui te mangaie usor si te rasfata cu lumina lui stralucitoare.

Profita de inceputul sezonului cald daca vrei sa organizezi nunta in acest sezon. In plus, primavara poti alege o locatie pentru luna de miere la un pret avantajos.

Ai nevoie de teme de nunta pentru petrecerea ta de primavara? Vezi cateva idei de nunta recomandate de specialistii Bridalguide.com inainte sa alegi ideea centrala a evenimentului tau. La final selecteaza tema nuntii dupa culorile care predomina in ansamblul evenimentului, dar si in functie de alte detalii recomandate de organizatorii de nunti.

Culori de primavara luminoase: "Pentru schema de culori, incearca o combinatie de roz cald, galben pal si coral. Paleta traditionala de pastel este o combinatie cromatica perfecta pentru o nunta de primavara. Ai putea, de asemenea, sa amesteci verde, alb si crem pentru un aspect atemporal. Daca ai o pasiune pentru violet, utilizeaza intregul spectru, de la violet la mov. Oricare ar fi culorile pe care le alegi, gandeste-te la impactul dat de tesaturile texturate.

Flori de primavara: Primavara, totul este in floare, deci se cuvine sa acorzi o atentie deosebita florilor. Pentru o nunta de primavara timpurie, opteaza pentru flori usor accesibile, cum ar fi lalele, narcis, liliac si bujori.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest