21 idei de nunta dupa culoare: Decor verde

 21 idei de nunta dupa culoare: Decor verde
 21 idei de nunta dupa culoare: Decor verde  21 idei de nunta dupa culoare: Decor verde  21 idei de nunta dupa culoare: Decor verde  21 idei de nunta dupa culoare: Decor verde  21 idei de nunta dupa culoare: Decor verde  21 idei de nunta dupa culoare: Decor verde  21 idei de nunta dupa culoare: Decor verde  21 idei de nunta dupa culoare: Decor verde  21 idei de nunta dupa culoare: Decor verde

Verdele este culoarea care semnifica renasterea naturii, tineretea, energia, vitalitea si norocul. Aceasta culoare simbolizeaza de asemenea viata vesnica, tot ce este viu si mediul inconjurator, de aceea este alegerea ideala pentru o nunta de primavara cu tematica eco.

De la marturiile verzi oferite invitatilor in ghivece si pana la decorul verde intalnit la ceremoniile de nunta, culoarea verde ii influenteaza pe nativii din zodia Pesti, de aceea o mireasa nascuta sub acest semn zodiacal poate purta la propria nunta accesorii verde-albastrui si bijuterii verzi din jad care sa ii poarte noroc.

Daca verdele este culoarea ta preferata, noi iti propunem cateva idei de nunta pentru un decor superb in nuante de verde. Mai vrei sa folosesti ca sursa de inspiratie si alte idei pentru o nunta eco? Atunci citeste despre cele 8 idei pentru o nunta verde.


Pagina 1/22

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest