Decor de nunta silver pentru nunti de iarna hot

Decor de nunta silver pentru nunti de iarna hot
Decor de nunta silver pentru nunti de iarna hot Decor de nunta silver pentru nunti de iarna hot Decor de nunta silver pentru nunti de iarna hot Decor de nunta silver pentru nunti de iarna hot Decor de nunta silver pentru nunti de iarna hot Decor de nunta silver pentru nunti de iarna hot Decor de nunta silver pentru nunti de iarna hot Decor de nunta silver pentru nunti de iarna hot Decor de nunta silver pentru nunti de iarna hot

Decorul silver este adeseori o alegere inspirata pentru nuntile de iarna, datorita efectelor vizuale puternice date de notele metalice.

Fie ca iti place vesela silver, candelabrele "diamant" poleite in materiale argintii, verighetele din aur alb si chiar pernutele de verighete argintii, alegand un decor de nunta silver, poti impresiona invitatii in cadrul celei mai hot nunti de iarna.

Pentru un look electrizant poti alege o diadema silver, pantofi in nuante metalice si o rochie de mireasa in stil sirena cu detalii argintii. Tot decorul silver este perfect pentru nuntile cu tematica vintage. Inspira-te din cateva fotografii cu decor de nunta silver si apoi achizitioneaza acele articole argintii care ofera invitatilor un cadru de nunta spectaculos in mijlocul caruia iese in evidenta o mireasa de iarna ce tine in mana o bagheta magica.

Fie ca ti-ai programat nunta in preajma Craciunului sau imediat dupa Anul Nou, daca iti place zapada, impodobeste sala de receptie cu cele mai frumoase detalii silver. De asemenea, alege invitatii de nunta silver, cat si marturii de nunta similare ca sa obtii un tablou de iarna perfect!

Toate articolele de nunta pot fi gasite aici.

Pagina 1/16

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest