Vrei o nunta neconventionala? Alege mancarea non-traditionala!

Vrei o nunta neconventionala? Alege mancarea non-traditionala!
Vrei o nunta neconventionala? Alege mancarea non-traditionala! Vrei o nunta neconventionala? Alege mancarea non-traditionala! Vrei o nunta neconventionala? Alege mancarea non-traditionala! Vrei o nunta neconventionala? Alege mancarea non-traditionala! Vrei o nunta neconventionala? Alege mancarea non-traditionala! Vrei o nunta neconventionala? Alege mancarea non-traditionala! Vrei o nunta neconventionala? Alege mancarea non-traditionala! Vrei o nunta neconventionala? Alege mancarea non-traditionala! Vrei o nunta neconventionala? Alege mancarea non-traditionala!

Ideile despre cum ar trebui sa arate o nunta s-au schimbat! Este cea mai frumoasa zi din viata ta si vrei sa te reprezinte, sa fie unica si originala. In zilele noastre, majoritatea mirilor isi diversifica meniurile, fie cu cocktailuri personalizate cu numele lor, fie daruind prajiturele si sticlute cu licori delicioase pe post de marturii. Dar daca ai ales o nunta neconventionala, e clar ca planul tau e sa renunti la cat mai multe din elementele traditionale si sa ai o petrecere asa cum iti doresti.

Organizatorii de nunti au desemnat: mancarea non-traditionala acompaniata de aranjamente florale somptuoase reprezinta cel mai hot trend al sezonului. Prognozele spun ca, in scurt timp, se va renunta la meniul clasic ce obliga invitatii sa stea la masa si se va opta pentru bufetul suedez cu preparate diversificate. Asadar, iata cateva idei ce iti vor distra invitatii si vor face deliciul nuntii tale:

Meniurile “fusion”

Din ce in ce mai multe mirese renunta la aperitivul traditional romanesc in favoarea unui mix culinar. Fie ca alegi sushi, cocktail de creveti, frigarui cu baby mozzarella si caise, carne marinata, fructe de mare umplute, supe in doua culori sau rolantine cu spanac, fii sigura ca invitatii tai vor fi fermecati. Pentru cuplurile de diferite nationalitati, nunta simbolizeaza uniunea a doua culturi, de aceea aleg sa integreze in meniul nuntii bucate traditionale preferate de fiecare dintre miri.

Nuntile “eye-candy” cu marturii comestibile

Bomboanele sub orice forma si culoare sunt un deliciu al privirii si al papilelor gustative. Daca te-ai decis la o nunta in aer liber si vrei sa-ti impresionezi invitatii, alege “mici gustari” care sa indulceasca marele eveniment. Poti opta pentru o masina de vata de zahar, care sa aminteasca tuturor de copilarie si de plimbarile prin parc sau poti angaja un vanzator ambulant cu o masina de inghetata, care sa-ti racoreasca invitatii cu inghetate personalizate. La plecare, poti oferi nuntasilor marturii personalizate: borcanase cu miere, cutiute cu nuca si migdale, jeleuri sau borcanele cu boabe de cafea, orez, gem, marmelada, capsuni sau dulceata de mere.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest