Trend de nunta: aranajamentele florale si buchetele de mireasa cascada

Trend de nunta: aranajamentele florale si buchetele de mireasa cascada
Trend de nunta: aranajamentele florale si buchetele de mireasa cascada Trend de nunta: aranajamentele florale si buchetele de mireasa cascada Trend de nunta: aranajamentele florale si buchetele de mireasa cascada Trend de nunta: aranajamentele florale si buchetele de mireasa cascada Trend de nunta: aranajamentele florale si buchetele de mireasa cascada Trend de nunta: aranajamentele florale si buchetele de mireasa cascada Trend de nunta: aranajamentele florale si buchetele de mireasa cascada Trend de nunta: aranajamentele florale si buchetele de mireasa cascada Trend de nunta: aranajamentele florale si buchetele de mireasa cascada

Anul 2012 se anunta a fi unul al elegantei si al bunului gust in materie de nunti. Asa cum dantela va fi un trend major in rochiile de mireasa sau voaletele vintage, in accesorii de par si aranjamentele florale si buchetele de mireasa se relanseaza cu o puternica tendinta: cascadele de flori. Vedetele vor fi amarantul si iedera!

Aranjamentele florale cascada

Sunt classy, sunt stylish, sunt “off the top”, cea mai cool tendinta in primavara lui 2012. Alege un decor sublim din cascade de flori: aranjamente centrale cascada sau chiar cascade de flori atarnate de candelabrele restaurantului. Ba mai mult, un altar realizat numai din amarant verde curgator va fi piesa de rezistenta! Si povestea nu se opreste aici, caci poti orna tortul de nunta cu o cascada seducatoare de flori.

- Daca nunta ta are loc primavara, ai o multime de variante: liliac delicat, narcise aurii, albastrele mici, lujeri de irisi, orhidee salbatice sau bujori roz. Ideea este sa adaugi amarant, floarea vesnica, o planta curgatoare, indeosebi verde sau mov-rosiatic.

- Pentru o nunta in toiul verii, culorile florilor trebuie sa fie mult mai vii. Exotismul este cheia. Alege aranjamente din flori precum: lavanda, gerbere, mici floarea soarelui sau crini proaspeti. Pentru a creea efectul de cascada, foloseste iedera.

- Preferi o nunta tomnatica? Cauta flori in nunate de bronz, burgundy si aramiu: gladiole, crini asiatici, cale aramii sau bobite rosii de Hypericum. Calele sunt ideale pentru aranajmentele florale cascada si, in plus, aranjamentele cascada cu cale se realizeaza foarte usor.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest