Top 10 pahare de sampanie pentru nasi by SelfEvents.ro

Top 10 pahare de sampanie pentru nasi by SelfEvents.ro
Top 10 pahare de sampanie pentru nasi by SelfEvents.ro Top 10 pahare de sampanie pentru nasi by SelfEvents.ro Top 10 pahare de sampanie pentru nasi by SelfEvents.ro Top 10 pahare de sampanie pentru nasi by SelfEvents.ro Top 10 pahare de sampanie pentru nasi by SelfEvents.ro Top 10 pahare de sampanie pentru nasi by SelfEvents.ro Top 10 pahare de sampanie pentru nasi by SelfEvents.ro Top 10 pahare de sampanie pentru nasi by SelfEvents.ro Top 10 pahare de sampanie pentru nasi by SelfEvents.ro

Pentru ca nasii sunt parintii spirituali ai mirilor, acestia trebuie sa se bucure de fiecare moment al nuntii si sa ciocneasca la nunta cu finii lor din pahare decorate estetic. Alege pahare pentru toast din top 10 pahare de sampanie pentru nasi by SelfEvents.ro care sa fie in ton cu imbracamintea nasei, respectiv a nasului. Paharele pentru nasi sunt imbracate in snur si decorate cu margele, fundite, pietricele strass si alte accesorii speciale (puf, tulle pentru rochia nasei, papion pentru nas).

1. Set pahare aurii nasi
Pahare sampanie aurii, ideale pentru nasii de nunta, decorate cu cristale aurii, paiete in ton, snur si alte accesorii, cum ar fi pene si fundita. Alege aceste pahare daca nasa poarta o rochie aurie, iar nasul un costum negru clasic.
Cumpara setul pahare aurii nasi de la SelfEvents.ro.

2. Set pahare argintii nasi
Pahare de nunta pentru nasi, decorate festiv cu paiete argintii, cristale si alte accesorii (pene pentru paharul nasei, papion negru pentru paharul nasului). Paharele cu picior sunt destinate toastului si pot fi folosite la evenimente speciale.
Cumpara setul pahare argintii nasi de la SelfEvents.ro.

Pagina 1/6

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest