5 tendinte de top pentru nuntile din 2018

5 tendinte de top pentru nuntile din 2018
5 tendinte de top pentru nuntile din 2018 5 tendinte de top pentru nuntile din 2018 5 tendinte de top pentru nuntile din 2018 5 tendinte de top pentru nuntile din 2018 5 tendinte de top pentru nuntile din 2018 5 tendinte de top pentru nuntile din 2018 5 tendinte de top pentru nuntile din 2018 5 tendinte de top pentru nuntile din 2018 5 tendinte de top pentru nuntile din 2018

Mai sunt cateva saptamani si reincepe sezonul nuntilor. Daca esti interesata sa stii ce tematici vor domina la petrecerile din acest an, urmareste top 5 tendinte de top pentru nuntile din 2018. Potrivit WeddingWire, exista cinci tendinte principale de nunta pentru cuplurile care isi unesc destinele in viitorul apropiat. De la decorul boem la decoratiunile geometrice sau in nuante neon, este sigur sa spunem ca nuntile devin din ce in ce mai putin traditionale si mai moderne pe masura ce trece timpul. Cuplurile recent casatorite creeaza noi traditii pe care indragostitii ce urmeaza sa se casatoreasca le vor adopta. Iata in continuare cele mai in voga stiluri de nunta ale momentului.

1. Stilul boem
Adeptele stilului boem pot incorpora in decorul nuntii lor elemente vintage, cum ar fi folosirea ramelor foto cu accente retro, franjuri, coronite de flori sau accesorii cu pene.



2. Decor personalizat
Mirii pot folosi la propria nunta un decor personalizat cu placute de lemn pe care apar intialele propriilor nume. De asemenea, nu este exclusa nici folosirea unui candy bar personalizat.

3. Decor natural cu plante verzi, flori si ghirlande
Acest decor mirific este perfect pentru o nunta in aer liber de vara. Invitatii isi pot savura bauturile afara, in timp ce asculta urmatoarea melodie prezentata de DJ sau formatie.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest