5 teme de nunta in tendinte pentru 2017

5 teme de nunta in tendinte pentru 2017
5 teme de nunta in tendinte pentru 2017 5 teme de nunta in tendinte pentru 2017 5 teme de nunta in tendinte pentru 2017 5 teme de nunta in tendinte pentru 2017 5 teme de nunta in tendinte pentru 2017

Daca la nuntile din ultimii ani tema rustica a fost o tendinta de top pentru evenimentele in stil traditional, incepand cu anul 2017, vor predomina cinci teme de nunta.

Iata care sunt tendintele pentru 2017 in materie de nunti:

Eclectic, dar chic
Se poarta tot ce este original, artistic la nuntile din 2017 si se merge pe imbinarea de idei diferite, care adunate impreuna diverse stiluri neunitare, dar interesante. Astfel, se folosesc pentru decorul de nunta accesorii care nu se potrivesc dispuse intr-un mod unic, ce iti ia ochii. La urma urmei, cine nu adora o nunta imperfecta cu detalii chic?

Decor verde superb
Un decor verde transforma sala de receptie intr-una de vis. Decorul cu aranjamente florale compacte este din nou in tendinte. Verdeata texturata dispusa la centrul mesei impreuna cu luminite sau lumanari arata cu adevarat romantic, fie ca nunta are loc intr-un spatiu interior sau in aer liber.

Decor geometric modern
Se poarta decorul geometric realizat din verdeata luxurianta si flori dispuse in vase de metal si sticla care au diverse forme. Acest decor modern este ideal pentru nuntile rustice in tendintele sezonului 2017.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest