Tendinte in decorul de nunta - 10 idei pentru un decor suspendat

Tendinte in decorul de nunta - 10 idei pentru un decor suspendat
Tendinte in decorul de nunta - 10 idei pentru un decor suspendat Tendinte in decorul de nunta - 10 idei pentru un decor suspendat Tendinte in decorul de nunta - 10 idei pentru un decor suspendat Tendinte in decorul de nunta - 10 idei pentru un decor suspendat Tendinte in decorul de nunta - 10 idei pentru un decor suspendat Tendinte in decorul de nunta - 10 idei pentru un decor suspendat Tendinte in decorul de nunta - 10 idei pentru un decor suspendat Tendinte in decorul de nunta - 10 idei pentru un decor suspendat Tendinte in decorul de nunta - 10 idei pentru un decor suspendat

Ghirlande si cocori origami. In spiritul tendintei eco, iti garantam ca arta plierii hartiei este cea mai rentabila optiune pentru un décor suspendat. Ai coloristica, ai forme si ai o intreaga sala plina de viata!

Lanterne din hartie de orez. Lampadarele chinezesti nu numai ca ofera un look de poveste nuntii tale, dar contribuie si la iluminarea evenimentului intr-un mod placut. Fie ca sunt rotunde, patrate sau in alta forma, lanternele din hartie reprezinta cea mai populara alegere pentru miresele iubitoare de decoruri suspendate.

Pont! Daca planuiesti sa agati decoratiunile de tavan, incearca sa creezi un ansamblu asimetric. Prinde-le de tavan, la distante diferite, cu snururi mai lungi sau mai scurte. Decorul suspendat arata magnific atunci cand stabilesti un punct focal printr-un obiect care se repeta in spatiul restaurantului.

Pagina 3/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest