Tendinte in decorul de nunta - 10 idei pentru un decor suspendat

Tendinte in decorul de nunta - 10 idei pentru un decor suspendat
Tendinte in decorul de nunta - 10 idei pentru un decor suspendat Tendinte in decorul de nunta - 10 idei pentru un decor suspendat Tendinte in decorul de nunta - 10 idei pentru un decor suspendat Tendinte in decorul de nunta - 10 idei pentru un decor suspendat Tendinte in decorul de nunta - 10 idei pentru un decor suspendat Tendinte in decorul de nunta - 10 idei pentru un decor suspendat Tendinte in decorul de nunta - 10 idei pentru un decor suspendat Tendinte in decorul de nunta - 10 idei pentru un decor suspendat Tendinte in decorul de nunta - 10 idei pentru un decor suspendat

Panglici si esarfe din matase. Ideea poate fi cu succes pusa in aplicare atunci cand planuiesti sa-ti faci nunta in aer liber. Si in plus de asta, panglicile le poti confectiona chiar tu, in nuantele si tematica nuntii tale.

Crengi si ramuri de copaci. Un look modern-futurist care va da nuntii tale o nota de “wowwwwww”! Poti decora crengile cu absolut tot ce vrei tu: flori, sfere din sticla cu lumanari, panglici sau poti pulveriza un spray alb, in cazul in care nunta ta este iarna.

Sferele de sticla si lumanarile suspendate creeaza o atmosfera romantica si o ambianta classy. Poti pune in interiorul sferelor fie lumanari, pentru o atmosfera romantica, fie alge, nisip si scoici, daca visezi la o nunta marina. Le poti folosi si ca loc de depozitare pentru marturiile invitatilor.

Colivii. Iata intr-adevar o inovatie! Punem pariu ca nu ai mai fost pana acum la o nunta al carei décor sa fie construit din colivii suspendate. De ce sa nu fii tu prima? Pentru un look vintage autentic, le poti decora cu ghirlande din flori sau panglici colorate.

Pagina 2/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest