Culori de top pentru nuntile din 2016

Culori de top pentru nuntile din 2016
Culori de top pentru nuntile din 2016 Culori de top pentru nuntile din 2016 Culori de top pentru nuntile din 2016 Culori de top pentru nuntile din 2016 Culori de top pentru nuntile din 2016 Culori de top pentru nuntile din 2016 Culori de top pentru nuntile din 2016 Culori de top pentru nuntile din 2016 Culori de top pentru nuntile din 2016

Tendintele cromatice pentru decorul nuntilor din 2016 variaza de la culorile calde la tonurile reci. Paleta de culori folosita pentru nuntile din 2016 este generoasa cu miresele de anul viitor. Si pentru ca iarna este un bun sfetnic care te indeamna la creativitate, acum este timpul sa vezi ultimele tendinte in materie de nunti si sa descoperi topul culorilor pentru cele mai importante evenimente din 2016.

Institulul Pantone a dezvaluit deja culorile de top pentru anul viitor, iar miresele care se pregatesc de nunta pot folosi acest clasament al culorilor ca sursa de inspiratie pentru decorul propriei nunti. Combinatiile cromatice pentru primavara 2016 te indeamna la sarbatoare pentru ca de la rosu aprins la albastru si galben, nimic nu este interzis la nuntile de anul viitor.

Convinge-te singura de acest lucru si urmareste in galeria foto alaturata cele mai frumoase culori de top folosite in scheme cromatice absolut superbe pentru decorul meselor, pentru tortul de nunta sau pentru flori sau pentru rochiile domnisoarelor de onoare.

Pagina 1/11

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest