Sky Lanterns. Cea mai frumoasa atmosfera la nunta!

Sky Lanterns. Cea mai frumoasa atmosfera la nunta!
Sky Lanterns. Cea mai frumoasa atmosfera la nunta! Sky Lanterns. Cea mai frumoasa atmosfera la nunta! Sky Lanterns. Cea mai frumoasa atmosfera la nunta! Sky Lanterns. Cea mai frumoasa atmosfera la nunta! Sky Lanterns. Cea mai frumoasa atmosfera la nunta! Sky Lanterns. Cea mai frumoasa atmosfera la nunta! Sky Lanterns. Cea mai frumoasa atmosfera la nunta! Sky Lanterns. Cea mai frumoasa atmosfera la nunta! Sky Lanterns. Cea mai frumoasa atmosfera la nunta!

Vrei o nunta de poveste? Nimic mai simplu! Asigura-te ca locatia aleasa pentru marele eveniment dispune de o pajiste, aduna-ti invitatii, intr-un moment cheie si lansati sky lanterns impreuna. Lampioanele zburatoare creeaza un efect feeric si o atmosfera de basm.

Sky lanterns, pentru nunti romantice

Lampioanele zburatoare sunt felinare rotunde, patrate, in forma de diamant, elipsa sau inima, realizate din hartie colorata. Pentru a-si lua zborul, au nevoie doar de doua minute, timp in care incinta lanternei se umple cu aer cald si incepe sa pluteasca, ridicandu-se. Timpul de zbor al lanternei este de aproximativ 15 minute, timp in care se ridica la o inaltime de 800-1000 m. Lampioanele zburatoare coboara doar dupa ce s-a epuizat celula de ceara si nu mai exista flacara. Ele trebuie sa fie lansate la o distanta mai mare de 30 m de copaci si nu pe timp de ploaie, altfel se gaureste hartia.

Sunt excelente pentru nunta, pentru ca-si vor pune amprenta asupra evenimentului tau printr-un moment unic, de neuitat. Imagineaza-ti atmostefa creata de lansarea a 100 de sky lanterne deasupra voastra!

www.sky-lanterne.ro iti ofera o gama larga de lampioane zburatoare. Bucura-te de plutirea luminilor care iti vor purta dorintele departe si iti vor transforma nunta intr-un eveniment spectaculos si memorabil.

In forma de elipsa, inima si diamant de culoare rosie, alba, galbena, albastra, portocalie sau verde, lampioanele zburatoare sunt unice, mult mai rezistente si mai sigure decat artificiile. Dar si… mult mai ieftine! Iata si pachetele oferite de Sky Lanterne:

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest