9 moduri dragute de a servi sampania la nunta

9 moduri dragute de a servi sampania la nunta
9 moduri dragute de a servi sampania la nunta 9 moduri dragute de a servi sampania la nunta 9 moduri dragute de a servi sampania la nunta 9 moduri dragute de a servi sampania la nunta 9 moduri dragute de a servi sampania la nunta 9 moduri dragute de a servi sampania la nunta 9 moduri dragute de a servi sampania la nunta 9 moduri dragute de a servi sampania la nunta 9 moduri dragute de a servi sampania la nunta

Sampania este bautura festiva servita la inceputul petrecerii de nunta cand se primesc invitatii si la taierea tortului, cand se obisnuieste sa se faca un toast solemn in cinstea mirilor. Aceasta bautura isi are originea in regiunea Champagne din Franta.

Sampania este servita in pahare inguste si inalte cu picior sau in cupe, iar aceasta poate avea o concentratie mai mare de zahar (sampanie dulce, demidulce, fructata) sau poate fi ca un vin spumant sec.

Cum se bea sampania?

Paharul se sampanie se tine de picior pentru ca bautura sa isi mentina temperatura optima. Sampania se savureaza inghititura cu inghititura, nu se consuma dintr-o data, ci se plimba in gura cateva secunde pentru a-i simti mai bine gustul.

De la cupa de sampanie servita de mireasa si invitatele ei inainte de nunta la cosul de bun venit care contine o sticla de sampanie, exista cateva modalitati de a include aceasta bautura festiva in decorul nuntii pe care ai putea sa le iei in seama.

Acestea fiind spuse, iata in imagini 9 moduri dragute de a servi sampania la nunta.

Cupe de sampanie pentru mireasa si domnisoarele ei de onoare

Decor nunta cu sampanie

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest