Primul lucru pe care invitatii il vad la ceremonia de nunta: mesajul de bun venit

Primul lucru pe care invitatii il vad la ceremonia de nunta: mesajul de bun venit
Primul lucru pe care invitatii il vad la ceremonia de nunta: mesajul de bun venit Primul lucru pe care invitatii il vad la ceremonia de nunta: mesajul de bun venit Primul lucru pe care invitatii il vad la ceremonia de nunta: mesajul de bun venit Primul lucru pe care invitatii il vad la ceremonia de nunta: mesajul de bun venit Primul lucru pe care invitatii il vad la ceremonia de nunta: mesajul de bun venit Primul lucru pe care invitatii il vad la ceremonia de nunta: mesajul de bun venit Primul lucru pe care invitatii il vad la ceremonia de nunta: mesajul de bun venit Primul lucru pe care invitatii il vad la ceremonia de nunta: mesajul de bun venit

Te-ai intrebat ce detalii speciale sa folosesti pentru a indica locul unde se desfasoara ceremonia religioasa? Foloseste niste semne dragute pentru altar si personalizeaza-le cu un mesaj de bun venit. Invitatii vor fi incantati de o primire atat de calda.

Marcajele sau indicatoarele sunt acele semne care pot fi asezate in preajma altarului, iar in functie de creativitatea fiecarui cuplu in parte sau de locatie, acestea pot fi scrise pe o tablita, pe o placa de lemn sau pe un banner. Acestea pot fi personalizate cu numele mirilor, data evenimentului si un mesaj de bun venit care ii invita pe oaspeti sa asiste la ceremonie.

Urmareste cateva idei cu semne dragute pentru ceremonia religioasa, iar apoi hotaraste impreuna cu partenerul tau care este cea mai buna modalitate pentru a va intampina oaspetii veniti sa asiste la legamantul vostru. Acest marcaj reprezinta primul lucru pe care oaspetii il vor vedea la nunta, de aceea trebuie sa fie unul deosebit, de care sa isi aminteasca mereu.

Aceasta este urmatoarea noastra aventura

Povestea in doi incepe acum

Mai bine impreuna

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest