SelfEvents lanseaza seturi tematice in culoarea nuntii tale

SelfEvents lanseaza seturi tematice in culoarea nuntii tale
SelfEvents lanseaza seturi tematice in culoarea nuntii tale SelfEvents lanseaza seturi tematice in culoarea nuntii tale SelfEvents lanseaza seturi tematice in culoarea nuntii tale SelfEvents lanseaza seturi tematice in culoarea nuntii tale SelfEvents lanseaza seturi tematice in culoarea nuntii tale SelfEvents lanseaza seturi tematice in culoarea nuntii tale SelfEvents lanseaza seturi tematice in culoarea nuntii tale SelfEvents lanseaza seturi tematice in culoarea nuntii tale

SelfEvents lanseaza seturi tematice in culoarea nuntii tale, compuse din urmatoarele accesorii nunta: casuta de dar, pernuta verighete, cosulet pentru cocarde sau petale, set pahare de sampanie miri (2 buc), set 50 marturii cutiute mire si mireasa. Acum iti poti alege, tinand cont de tema nuntii, dar si de culorile care predomina in decor, un set de accesorii nunta care se incadreaza perfect in ansamblul evenimentului tau.

Set accesorii nunta ivory
Setul de accesorii nunta in contrast ivory-negru indeplineste toate necesitatile unei nunti formale in stil Black-Tie. Acesta este format din: casuta de dar ivory, pernuta de verighete si cosulet de cocarde pentru biserica, set pahare de sampanie pentru miri decorate festiv in contrast ivory/negru, dupa tinutele mirilor si 50 marturii mire si mireasa.
Comanda acest set de accesorii nunta aici.

Set accesorii nunta lila
Pentru o nunta regala, setul de accesorii lila este cea mai buna alegere. In timp ce casuta de dar are acoperis lila si alte decoratiuni in aceeasi nuanta, celelalte produse din set vin in nuante clasice de ivory si negru.
Comanda acest set de accesorii nunta aici.

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest