Top 10 tendinte cromatice pentru nuntile 2017 cu tema Gold

Top 10 tendinte cromatice pentru nuntile 2017 cu tema Gold
Top 10 tendinte cromatice pentru nuntile 2017 cu tema Gold Top 10 tendinte cromatice pentru nuntile 2017 cu tema Gold Top 10 tendinte cromatice pentru nuntile 2017 cu tema Gold Top 10 tendinte cromatice pentru nuntile 2017 cu tema Gold Top 10 tendinte cromatice pentru nuntile 2017 cu tema Gold Top 10 tendinte cromatice pentru nuntile 2017 cu tema Gold Top 10 tendinte cromatice pentru nuntile 2017 cu tema Gold Top 10 tendinte cromatice pentru nuntile 2017 cu tema Gold Top 10 tendinte cromatice pentru nuntile 2017 cu tema Gold

Schema de culori pe care o alegi pentru o nunta cu tema Gold poate spune multe lucruri despre personalitatea miresei, dar si despre evenimentul in sine. Luand in considerare top 10 tendinte cromatice pentru nuntile din 2017, afla ca anul viitor se foloseste o paleta de culori chic la nunta.

Intr-o zi de neuitat, poti sa asociezi tonurile de gold cu champagne, albastru marin sau roz. Pentru ca auriul este o alegere buna de incorporat in tema nuntii tale, iti propunem cateva imagini in care culoarea gold ocupa locul central in tema unui eveniment important.

Urmareste mai jos top 10 culori in tendinte la nuntile din 2017, unde auriul este nelipsit din peisaj. De la tinutele domnisoarelor de onoare la pantofii miresei, culoarea gold face furori la nuntile cu tema Gold.

1. Gold & champagne

2. Gold, verde si roz

3. Gold & negru

4. Gold & gri

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest