Receptii de nunta spectaculoase. Vezi cateva idei creative

Receptii de nunta spectaculoase. Vezi cateva idei creative
Receptii de nunta spectaculoase. Vezi cateva idei creative Receptii de nunta spectaculoase. Vezi cateva idei creative Receptii de nunta spectaculoase. Vezi cateva idei creative Receptii de nunta spectaculoase. Vezi cateva idei creative Receptii de nunta spectaculoase. Vezi cateva idei creative Receptii de nunta spectaculoase. Vezi cateva idei creative Receptii de nunta spectaculoase. Vezi cateva idei creative Receptii de nunta spectaculoase. Vezi cateva idei creative Receptii de nunta spectaculoase. Vezi cateva idei creative

Receptia de nunta este urmarea fireasca a ceremoniei de la biserica si locul unde mirii isi duc invitatii ca sa serbeze impreuna cel mai fericit eveniment din viata lor si anume uniunea matrimoniala.

Cu aceasta ocazie, cei prezenti petrec pana in zori intr-un restaurant, la cort sau intr-o gradina in aer liber. Indiferent de locatia de nunta, receptia se remarca adesea prin decorul spectaculos.

De la scaunele tapitate in culorile si texturile stralucitoare specifice nuntilor de lux la flori colorate, contraste cromatice si ornamente verzi suspendate, fiecare petrecere difera de la receptie la receptie dupa tema si stilul nuntii.

Urmareste in galeria foto alaturata cateve idei spectaculoase capturate la diferite receptii de nunta. Toate acestea sunt o placere pentru ochi si suflet pentru ca de piesele centrale din sala de receptie depinde in mare masura ambientul de la nunta.

Sursa: www.modwedding.com

Pagina 1/16

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest