Psihologia culorilor tale de nunta. Spune-mi ce culoare alegi ca sa-ti spun cine esti!

Psihologia culorilor tale de nunta. Spune-mi ce culoare alegi ca sa-ti spun cine esti!
Psihologia culorilor tale de nunta. Spune-mi ce culoare alegi ca sa-ti spun cine esti! Psihologia culorilor tale de nunta. Spune-mi ce culoare alegi ca sa-ti spun cine esti! Psihologia culorilor tale de nunta. Spune-mi ce culoare alegi ca sa-ti spun cine esti! Psihologia culorilor tale de nunta. Spune-mi ce culoare alegi ca sa-ti spun cine esti! Psihologia culorilor tale de nunta. Spune-mi ce culoare alegi ca sa-ti spun cine esti! Psihologia culorilor tale de nunta. Spune-mi ce culoare alegi ca sa-ti spun cine esti! Psihologia culorilor tale de nunta. Spune-mi ce culoare alegi ca sa-ti spun cine esti!

Portocaliu: energie, fericire, incantare, spirit ludic. Perfecta pentru un cuplu jucaus, care isi doreste ca nunta sa aiba un intens spirit ludic si perfecta pentru a crea o ambianta si un mediu jucaus.

Galben: caldura, veselie, vioiciune, dar si nervozitate, furie sau frustrare. Este o culoare pretentioasa, deci mare grija in alegerea unor combinatii care sa o contina. Fiind o culoare atat de puternica, este destul de obositoare pentru ochi si de aceea, cel mai bun sfat ar fi sa o folosesti ca accent, in nuante mai deschise si nu ca o culoare centrala.

Verde: natura, sanatate, liniste, calm. Este o culoare cu un efect relaxant, calmant, perfecta pentru a iti face invitatii sa uite de stresul zilnic si sa fie prezenti, in trup, suflet si gand, la frumoasa ta nunta.

Albastru: pace, incredere, loialitate, libertate. Albastrul este una dintre cele mai populare si mai neutre culori, indiferent de cultura. Este o culoare care ajuta la scaderea pulsului si a temperaturii corporale si care creste productivitatea.

Violet: roialitate, eleganta, intelepciune, avutie. O culoare exotica, asociata de cele mai multe ori cu luxul, extravaganta, dar si cu conexiunea spirituala. Este perfecta pentru a crea efecte de lumina speciale, relaxante si intime.

Pagina 2/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest