Psihologia culorilor tale de nunta. Spune-mi ce culoare alegi ca sa-ti spun cine esti!

Psihologia culorilor tale de nunta. Spune-mi ce culoare alegi ca sa-ti spun cine esti!
Psihologia culorilor tale de nunta. Spune-mi ce culoare alegi ca sa-ti spun cine esti! Psihologia culorilor tale de nunta. Spune-mi ce culoare alegi ca sa-ti spun cine esti! Psihologia culorilor tale de nunta. Spune-mi ce culoare alegi ca sa-ti spun cine esti! Psihologia culorilor tale de nunta. Spune-mi ce culoare alegi ca sa-ti spun cine esti! Psihologia culorilor tale de nunta. Spune-mi ce culoare alegi ca sa-ti spun cine esti! Psihologia culorilor tale de nunta. Spune-mi ce culoare alegi ca sa-ti spun cine esti! Psihologia culorilor tale de nunta. Spune-mi ce culoare alegi ca sa-ti spun cine esti!

Una dintre cele mai importante decizii pe care le vei lua in organizarea si planuirea nuntii tale va fi alegerea paletei cromatice pentru decor.

Culorile sunt cele care, la un nivel mai profund, vor trezi emotiile, vor influenta anumite reactii si vor da tonul dispozitiei generale. Ele sunt cele care te vor diferentia de alte cupluri si care vor lasa o impresie puternica asupra invitatilor tai, asa ca mare grija in alegerea lor!

Poti alege culorile preferate, poti alege combinatii traditionale sau combinatii specifice unei anumite tematici, dar indiferent de alegere, trebuie sa stii ce semnifica fiecare culoare in parte.

Alb: puritate si inocenta in cultura vestica; doliu in cultura asiatica; creeaza iluzia unui spatiu mai larg, mai incapator. Daca restaurantul in care va avea loc nunta este micut, poti alege sa-l decorezi cu alb, pentru a lasa impresia ca este mai mare.

Negru: rafinament, eleganta, putere, o prezenta sofisticata; poate reprezenta moartea si doliul, dar poate reprezenta, in alte culturi, viata si renasterea. Este o culoare potrivita pentru evenimente importante, cu tinuta eleganta obligatorie.

Rosu: emotie, pasiune, intensitate, excitare, dragoste. Dintre toate culorile, rosul este singura care da nastere unor emotii foarte puternice, intense, care fac tensiunea si pulsul sa creasca. Este culoarea perfecta pentru evenimente la care invitatii sunt incurajati sa participe intens, sa danseze si sa se miste foarte mult pe parcursul evenimentului.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest