Piese decorative originale pentru centrul mesei

Piese decorative originale pentru centrul mesei
Piese decorative originale pentru centrul mesei Piese decorative originale pentru centrul mesei Piese decorative originale pentru centrul mesei Piese decorative originale pentru centrul mesei Piese decorative originale pentru centrul mesei

Unul dintre cele mai bune moduri de a-ti exprima stilul personal la nunta este de a te implica activ in alegerea detaliilor de la evenimentul tau. De exemplu, poti sa dai o mana de ajutor la decorul mesei prin selectarea sau confectionarea pieselor centrale.

Pentru centrul mesei exista posibilitati nelimitate de a combina piesele decorative, iar acest lucru tine si de originalitatea fiecarei mirese. Fie ca vrei un decor de nunta clasic din care florile sa nu lipseasca sau mizezi pe spectaculos, centrul mesei va arata asemeni unei piese de arta daca alegi vaze de cristal inconjurate de votive si cateva elemente unice.

Pentru a duce arta la un alt nivel, poti alege piese decorative originale pentru centrul mesei. De la colivii din metal si pana la borcane colorate cu sclipici, dand frau imaginatiei, vei lasa audienta muta de uimire.

Foloseste piese decorative originale pentru centrul mesei pentru a celebra cu stil cel mai important eveniment din viata ta.

Alege piese centrale romantice sau piese centrale inedite, inspirate de artistii plastici sau piese centrale handmade ale caror autoare esti chiar tu si ofera-le invitatilor un spectacol artistic grandios cu pete de culoare si piese decorative originale cu adevarat unice.

Ia in considerare tema nuntii si sezonul in care este programat evenimentul tau, iar apoi nu uita sa armonizezi culorile de la centrul mesei cu celelalte elemente de decor din sala de receptie.

Pagina 1/6

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest