Pentru miri si nasi: pahare personalizate, pictate manual

Pentru miri si nasi: pahare personalizate, pictate manual
Pentru miri si nasi: pahare personalizate, pictate manual Pentru miri si nasi: pahare personalizate, pictate manual Pentru miri si nasi: pahare personalizate, pictate manual Pentru miri si nasi: pahare personalizate, pictate manual Pentru miri si nasi: pahare personalizate, pictate manual Pentru miri si nasi: pahare personalizate, pictate manual Pentru miri si nasi: pahare personalizate, pictate manual Pentru miri si nasi: pahare personalizate, pictate manual Pentru miri si nasi: pahare personalizate, pictate manual

Daca vrei o nunta memorabila, unicat, care sa te defineasca, trebuie sa organizezi totul pana la cel mai mic detaliu. Punem pariu ca avand atatea pe cap, ultimul lucru la care te gandesti sunt paharele mirilor si ale nasilor. Nu ignora un lucru atat de important.

Obiceiul de a toasta la nunta dateaza inca din secolul al-XVI-lea. Paharele mirilor semnifica fagaduinta respectului intre parteneri, atunci cand acestia beau unul in cinstea celuilalt din pahare de cristal.

Ar fi bine sa nu lasi treaba asta pe mana restaurantului si sa te ocupi chiar tu de paharele mirilor. www.viitoaremireasa.ro ti-a pregatit un melanj superb de pahare pictate manual. Ai toate sansele sa le gasesti pe ale voastre!

Pe www.paharepictatemanual.blogspot.com, Maria-Tatiana Stefan transforma orice pahar de cristal in paharul tau. Paharele se fac numai la comanda si doar indeplinind dorintele mirilor. Pretul unei perechi de pahare porneste de la 70 ron. In functie de culorile aplicate (culori speciale), contururi si model in sine se modifica si pretul. Se pot executa si pe tematica nuntii (culori , flori, fluturi, caractere si simboluri). Pentru ca sunt lucrate manual, paharele sunt unicat. Mirii au garantia ca alti miri nu vor avea ca amintire a evenimentului exact acelasi model de pahar. La cerere, de asemenea, se poate picta si sticla de sampanie.

www.event-day.ro iti pune la dispozitie atat pahare pictate manual in diverse culori, cat si pahare inscriptionate cu numele mirilor, cu aur de 12%! Pahare miri pictate manual, inscriptionate cu initialele mirilor cu aur 12%, 84.99 ron/ 125 ron/ 170 ron perechea. Pahare miri pictate manual, inscriptionate cu numele mirilor, 84.99 ron/ 89.25 ron/ 90 ron perechea.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest