Paharele pentru miri, un accesoriu chic la nunta

Paharele pentru miri, un accesoriu chic la nunta
Paharele pentru miri, un accesoriu chic la nunta Paharele pentru miri, un accesoriu chic la nunta Paharele pentru miri, un accesoriu chic la nunta Paharele pentru miri, un accesoriu chic la nunta Paharele pentru miri, un accesoriu chic la nunta Paharele pentru miri, un accesoriu chic la nunta Paharele pentru miri, un accesoriu chic la nunta Paharele pentru miri, un accesoriu chic la nunta Paharele pentru miri, un accesoriu chic la nunta

Fiecare detaliu al unei nunti, oricat de mic ar fi, conteaza si ajuta la conturarea unei impresii, atat a invitatilor, cat si a ta.

De aceea, trebuie sa ai grija ca orice lucru sa fie ales cu gust, sa se potriveasca nuntii, temei si paletei cromatice a acesteia.

Importante sunt si paharele pentru miri, asa ca, pentru a-ti face alegerea unui set mai usoara, am facut pentru tine un top 10 al celor mai frumoase pahare pentru miri.

1. Pahare de miri: Floarea miresei, www.e-accesorii.ro, 65 Ron. Pentru o nunta cu tematica eco sau pur si simplu pentru o mireasa care isi doreste un pahar decorat cu floarea miresei, acest set este perfect. Elegant, simplu si original, cu siguranta va primi admiratia invitatilor.

Pahare de miri: Floarea miresei, http://www.e-accesorii.ro

2.  Pahare pentru miri cu panglici de organza, http://www.calinevents.com, 59 Ron. Pentru o mireasa care isi doreste sa aiba un pahar identic cu al mirelui ei , decorat delicat cu trandafiri albi si panglici de organza. Culoarea panglicilor si a snurului se poate personaliza in functie de preferintele miresei.

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest