Nunta medievala

Nunta medievala
Nunta medievala Nunta medievala Nunta medievala Nunta medievala Nunta medievala Nunta medievala Nunta medievala Nunta medievala Nunta medievala

Un restaurant care se preteaza la o nunta medievala este Excalibur - Locul Cavalerilor. Areperetii din piatra, decorati cu scuturi, steaguri si arme medivale. La biserica, dar si la petrecere, deplasati-va intr-o trasura trasa de doi cai, de preferat albi.

Invitatii de nunta pe hartie de pergament

Hartia de pergament era folosita in urma cu sute de ani pentru a transmite mesajele roiale. Ai nevoie de o invitatie de nunta scrisa cu litere mari, avand margini in degrade sau foarte bine definite. Ruleaza si leaga invitatia cu o panglica, dupa care aplica sigiliul de ceara. Sigilii pentru invitatiile de nunta medievala vei gasi pe www.mikadesign.ro, iar pe www.invitatii-nunta.ro poti comanda invitatie de nunta de tip epistola la 6.5 ron/ bucata.

Decoratiunile si aranjamentele florale

In decorul medieval predomina foarte mult fierul forjat. Acesta se poate regasi atat la stalpisorii ce marcheaza intrarea in restaurant cat si la stativul care prezinta schita salii. Decorarea meselor se poate face prin ornarea cu boluri cu flori si ierburi uscate, fructe si alune de padure, ciorchini bogati de struguri sau suporturi masive din fier forjat pentru lumanari.

Pagina 2/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest