Nunta de vis cu tematica de cer instelat

Nunta de vis cu tematica de cer instelat
Nunta de vis cu tematica de cer instelat Nunta de vis cu tematica de cer instelat Nunta de vis cu tematica de cer instelat Nunta de vis cu tematica de cer instelat Nunta de vis cu tematica de cer instelat Nunta de vis cu tematica de cer instelat Nunta de vis cu tematica de cer instelat Nunta de vis cu tematica de cer instelat Nunta de vis cu tematica de cer instelat

Pentru o mireasa romantica si visatoare, care isi doreste o nunta cu o tematica speciala, ce poate fi mai potrivit decat o nunta cu tematica "cer instelat"? Fie ca esti pasionata de astronomie sau pur si simplu adori imaginea unui cer incarcat de stele, avand culoarea unui albastru pur (care, de altfel, este culoarea fidelitatii), o nunta cu o astfel de tematica nu are cum sa iasa altfel decat cu adevarat speciala. Daca iti surade ideea unei astfel de nunti instelate, citeste ideile urmatoare.

Paleta cromatica este cea care va da tonul si care va oferi, in prima instanta, senzatia de cer instelat. Fie ca nunta ta va avea loc afara, sub un cer instelat real si natural, fie ca va avea loc inauntrul unui restaurant, poti alege linistita o paleta cromatica deosebita, in combinatii de albastru sau bleumarin (ca si culoare principala) cu alb, argintiu sau auriu (culoare secundara). Nu doar ca aceste culori vor surprinde esenta unui cer instelat, dar vor oferi si o nota de eleganta si puritate nuntii tale.

Tinuta, atat a miresei cat si cea a domnisoarelor de onoare trebuie sa se potriveasca cu tematica nuntii. Asadar, ca mireasa, poti accesoriza o rochie alba (sau ivory) cu o pereche de sandale (sau pantofi) albastre si cu un buchet de nunta compus din flori in nuante naturale de albastru, cum ar fi toporasii, anemonele, nemtisorii (delphinium), panselutele, irisii, hortensiile, zambilele sau chiar liliacul. Daca iti doresti ca buchetul tau sa fie facut din trandafiri, poti alege trandafiri albi si iti poti ruga florarul sa ii vopseasca in albastru.

Rochiile domnisoarelor de onoare sunt si ele la fel de importante, asa ca poti alege rochii albastre, completate de buchete si accesorii albe, argintii sau aurii (in functie de culoarea secundara a nuntii tale).

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest