Nunta cu tematica orientala – un simbol al elegantei si puritatii

Nunta cu tematica orientala – un simbol al elegantei si puritatii
Nunta cu tematica orientala – un simbol al elegantei si puritatii Nunta cu tematica orientala – un simbol al elegantei si puritatii Nunta cu tematica orientala – un simbol al elegantei si puritatii Nunta cu tematica orientala – un simbol al elegantei si puritatii Nunta cu tematica orientala – un simbol al elegantei si puritatii

Vei vedea ca nuntile cu tematica orientala se indeparteaza de albul si culorile deschise ale nuntilor traditionale, acestea fiind inlocuite de combinatii de rosu, auriu si negru, culorile norocului si prosperitatii.

Nu trebuie sa ai origini asiatice pentru a avea o nunta cu tematica asiatica, care se remarca prin simplitate, gratie si eleganta. Cum sa organizezi o nunta folosindu-te de simboluri asiatice, vei afla in continuare.

Imbracaminte si accesorii simple, dar de efect. La o nunta cu tematica asiatica rochia de mireasa trebuie sa fie una in linii simple, care sa accentueze cele mai bune aspecte ale corpului tau.

Ideea este sa alegi o rochie care sa atraga atentia asupra ta, nu asupra obiectelor de imbracaminte. Poti completa o rochie simpla, de culoare ivory sau crem cu accesorii rosii, negre sau aurii.

Pentru buchet, tine-te departe de culori puternice si variate, alegand mai bine un buchet simplu, din cale sau crini albi, legat cu o panglica (rosie sau aurie) care sa se asorteze cu accesoriile.

Alegerea tinutelor domnisoarelor de onoare poate fi foarte distractiva la o nunta cu tematica asiatica. Poti alege rochii rosii, din saten sau tesaturi din matase, de orice lungime, completate de accesorii negre sau aurii si cocuri elegante prinse cu betisoare asiatice pentru par.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest