Nunta cu tematica de iarna

Nunta cu tematica de iarna
Nunta cu tematica de iarna Nunta cu tematica de iarna Nunta cu tematica de iarna Nunta cu tematica de iarna Nunta cu tematica de iarna Nunta cu tematica de iarna Nunta cu tematica de iarna Nunta cu tematica de iarna Nunta cu tematica de iarna

Daca iubesti iarna, zapada, albul, frigul si tot ce tine de acest frumos anotimp, afla ca te poti folosi de toate aceste elemente (si multe altele) pentru a organiza o nunta cu tematica de iarna cat mai speciala si eleganta. Cum poti planui o astfel de nunta, vei afla in continuare.

Paleta cromatica in culori reprezentative: alb, gri deschis sau argintiu drept culoare principala si nuante de albastru, de la cel mai deschis bleu la un bleumarin inchis sau chiar purpuriu drept culori secundare.

Ideea de nunta cu tematica de iarna se va concentra in jurul unor simboluri precum fulgii de zapada (in cele mai diverse marimi si forme, de la cele mai simple la cele mai complexe), sculpturi de gheata, lumina cu tente albastre si meniuri de iarna, cara sa contina supe calde, ciocolata calda cu frisca si de ce nu, un vin fiert aromat cu scortisoara in locul costisitoarelor cocktailuri de vara.

Daca nu vrei sa renunti la cocktailuri, poti alege un simplu mojito, cu multa gheata sau un cocktail albastru, cu extract de curacao, potrivite tematicii de iarna.

Piesele centrale nu trebuie sa fie neaparat florale. Poti folosi crengi uscate, in cele mai variate forme pe care le poti vopsi cu alb sau argintiu si pe care le poti pune in vaze inalte, transparente, din sticla. Le poti aseza in centrul fiecarei mese, iar daca ti se par prea simple, poti adauga, printre ramuri, pene albe, panglici sau margele care sa atarne elegant dintre acestea.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest