Nunta cu tema muzicala

Nunta cu tema muzicala
Nunta cu tema muzicala Nunta cu tema muzicala Nunta cu tema muzicala Nunta cu tema muzicala Nunta cu tema muzicala Nunta cu tema muzicala Nunta cu tema muzicala Nunta cu tema muzicala Nunta cu tema muzicala

Pentru unii muzica este limbajul inimii. Vorbeste despre si pentru suflet in moduri in care cuvintele nu o pot face. Creeaza o ambianta unica, relaxeaza si revigoreaza. Fie ca esti muzician sau doar pasionat de muzica, o nunta cu tema muzicala poate fi extrem de amuzanta si savuroasa.

Iubesti muzica rock’n’roll, country, clasica sau poate ca mirele tau canta intr-o formatie rock. Oricare ar fi back-groundul muzical, trebuie sa dai viata petrecerii tale prin decoratiuni, aranjamente, sunete si marturii cu inspiratie muzicala.

Invitatii si decoratiuni muzicale

Cum ar fi ca atunci cand persoanele carora le trimiti invitatiile de nunta sa fie surprinse de o melodie in momentul in care le deschid? Poti gasi oricand astfel de invitatii online sau le poti face la comanda. Fie ca e vorba de un veritabil disc de vinil, cu aer retro, un afis sau bilet la un concert, un CD cu piesele voastre de dragoste preferate, invitatia de nunta trebuie sa fie orginala si sa va reprezinte.

Trebuie sa va decideti asupra stilului de muzica pe care doriti sa-l aveti ca tematica. O nunta cu tematica country poate sa aiba de la cizme si palarii de cowboy, pana la o formatie live de muzica country. O nunta cu muzica clasica este intotdeauna eleganta, black-tie si de rang inalt. Angajeaza un pianist pentru ora de cocktail si o orchestra de muzica clasica pentru receptie. Daca te-ai decis la o tematica cu muzica rock’n’roll, te poti hotari chiar asupra unei decade muzicale. Daca tu si mirele tau veniti cu motocicleta si utilizati place-carduri in forma de chitara, succesul temei este garantat.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest