7 moduri glamour de a decora nunta de toamna cu dovleci

7 moduri glamour de a decora nunta de toamna cu dovleci
7 moduri glamour de a decora nunta de toamna cu dovleci 7 moduri glamour de a decora nunta de toamna cu dovleci 7 moduri glamour de a decora nunta de toamna cu dovleci 7 moduri glamour de a decora nunta de toamna cu dovleci 7 moduri glamour de a decora nunta de toamna cu dovleci 7 moduri glamour de a decora nunta de toamna cu dovleci 7 moduri glamour de a decora nunta de toamna cu dovleci

A incorpora in decorul nuntii tale de toamna dovleci nu inseamna sa fii maestra in arta sculpturii. Aceste tartacute populare pentru luna octombrie inveselesc decorul oricarei petreceri.

Nu trebuie sa transformi sala de receptie in alb si portocaliu pentru a marca ziua de Halloween daca doresti sa incluzi dovlecii in tema nuntii tale. Intre decorul verde natural si nuantele pale de alb, dovlecii se incadreaza in orice paleta de culori, de aceea sunt usor de incorporat in decorul nuntii.

Inspira-te din cele 7 moduri glamour de a utiliza dovlecii la receptie folosind ca idei de nunta ilustratii cu invitatii, elemente decorative pentru mese sau dovleci din fondant pentru tortul de nunta.

Aceste idei pentru decorul unei nunti de toamna sunt ideale pentru evenimentele programate de Halloween sau la o data apropiata.

Pagina 1/8

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest