Motive rustice fabuloase pentru nuntile din 2016

 Motive rustice fabuloase pentru nuntile din 2016
 Motive rustice fabuloase pentru nuntile din 2016  Motive rustice fabuloase pentru nuntile din 2016  Motive rustice fabuloase pentru nuntile din 2016  Motive rustice fabuloase pentru nuntile din 2016  Motive rustice fabuloase pentru nuntile din 2016  Motive rustice fabuloase pentru nuntile din 2016  Motive rustice fabuloase pentru nuntile din 2016  Motive rustice fabuloase pentru nuntile din 2016  Motive rustice fabuloase pentru nuntile din 2016

Motivele rustice pentru cele mai fabuloase nunti din 2016 sunt foarte creative si cu siguranta vor fi apreciate de invitatii tai.

Indicatoarele, obiectele din lemn si alte elemente cu iz taranesc sunt perfecte pentru nuntile de la sate, dar si pentru miri iubitori de natura care isi organizeaza evenimentul in aer liber. Indicatoarele ii vor ajuta pe invitati sa ajunga de la ceremonia de nunta spre sala de receptie, dar au in acelasi timp si rol decorativ.

Aceste semne rustice sunt perfecte pentru nuntile traditionale si prin intermediul lor se poate arata drumul spre bufetul suedez, spre open-bar. Tot pe tablitele si indicatoarele rustice unele cupluri scriu citate de dragoste preferate sau vorbe de duh cu intelesuri profunde.

Alaturi de indicatoarele rustice, decorul poate fi completat cu capite, dovleci, flori de camp, felinare, mese cu valize vechi sau biciclete cu flori. Toate aceste elemente decorative pot fi realizate handmade si scrise cu mesajele dorite.

Cateva idei de nunta in stil rustic sunt prezente in galeria foto alaturata. Bucura-te de ele si foloseste-le ca sursa de inspiratie pentru propria nunta, daca aceasta este programata anul viitor.

 

 

Pagina 1/13

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest