Idei originale pentru o nunta cu tematica de plaja

Idei originale pentru o nunta cu tematica de plaja
Idei originale pentru o nunta cu tematica de plaja Idei originale pentru o nunta cu tematica de plaja Idei originale pentru o nunta cu tematica de plaja Idei originale pentru o nunta cu tematica de plaja Idei originale pentru o nunta cu tematica de plaja Idei originale pentru o nunta cu tematica de plaja Idei originale pentru o nunta cu tematica de plaja Idei originale pentru o nunta cu tematica de plaja Idei originale pentru o nunta cu tematica de plaja

Esti o mireasa care iubeste plaja, oceanul si care adora sa simta nisipul printre degete? Iti plac scoicile, albastrul marii si cocktailurile pe plaja? Daca raspunsul tau la toate intrebarile este "da" si iti doresti sa introduci toate aceste detalii si la nunta ta, am pregatit pentru tine cateva idei.

Multe cupluri aleg aceasta tematica de plaja pentru atmosfera lejera si linistitoare pe care o ofera aceasta. Din pacate, nu foarte multe din aceste cupluri au posibilitatea de a avea o nunta exact pe plaja, dar asta nu inseamna ca nu poti aduce plaja (sau cel putin impresia si atmosfera ei) la restaurantul in care ca avea loc nunta ta.

Pentru paleta cromatica, poti incepe cu o culoare de baza ca un verde-smarald deschis, un turcoaz sau un albastru-mediu. Drept culoare secundara reprezentativa pentru plaja poti alege bej, roz deschis, corai sau un portocaliu pal.

Poti chiar alege si un simbol al nuntii tale, care sa fie reprezentativ si pentru litoral, cum ar fi un peste, o scoica, un pescarus, un coral, o umbrela sau o ancora. Apoi, avand grija ca acesta sa se potriveasca cu paleta cromatica, poti introduce acest simbol in invitatiile de nunta, numerele de mese, servetele, tort si marturiile de nunta. Il poti chiar coase si pe pernuta de verighete sau il poti imprima pe paharele de miri si pe cartea de invitati.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest