Cum sa folosesti cactusul in decorul nuntii?

Cum sa folosesti cactusul in decorul nuntii?
Cum sa folosesti cactusul in decorul nuntii? Cum sa folosesti cactusul in decorul nuntii? Cum sa folosesti cactusul in decorul nuntii? Cum sa folosesti cactusul in decorul nuntii? Cum sa folosesti cactusul in decorul nuntii? Cum sa folosesti cactusul in decorul nuntii? Cum sa folosesti cactusul in decorul nuntii? Cum sa folosesti cactusul in decorul nuntii?

Cactusul este o planta rezistenta la temperaturile inalte si foarte putin pretentioasa, astfel incat o poti folosi in decorul unei nunti de vara fara probleme. Orice mireasa isi doreste sa adauge la nunta acel mic detaliu care transforma evenimentul ei intr-unul cu adevarat unic. Daca esti in pana de idei si ai nevoie de o sursa de inspiratie, iata cateva fotografii in care cactusul este folosit pentru decorul meselor, al tortului si nu numai.

Tort decorat cu cactus
Un tort de nunta decorat in varf cu cactus este ultimul trend la nuntile de peste Ocean. Poti prelua aceasta idee pentru propria nunta, daca vrei ca aceste plante tepoase sa faca parte din decorul nuntii tale.

Invitatii cu cactus
Pentru invitatii nu trebuie sa folosesti cactus natural, este nevoie doar de o imagine care sa aiba un model inspirat din natura, cum apare in imaginea de mai jos.

Ghivece cu cactusi
Indiferent ca nunta are loc in aer liber sau intr-un spatiu interior, poti decora mesele invitatilor folosind mici ghivece cu cactusi.

Numere de masa creative
Cei care vor sa foloseasca numere de masa originale in locul celor clasice, pot alege frunze de cactus. Evident, nu este usor sa scrii numerele meselor si numele invitatilor pe frunze de cactus, dar o poti lua ca pe o provocare!

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest