5 idei creative pentru cartea de oaspeti de la nunta

5 idei creative pentru cartea de oaspeti de la nunta
5 idei creative pentru cartea de oaspeti de la nunta 5 idei creative pentru cartea de oaspeti de la nunta 5 idei creative pentru cartea de oaspeti de la nunta 5 idei creative pentru cartea de oaspeti de la nunta 5 idei creative pentru cartea de oaspeti de la nunta

Daca ai de gand sa colectionezi amintiri de la receptia de nunta, roaga-i pe invitati sa lase un mesaj sau macar o semnatura in cartea de oaspeti.

Gandurile si urarile lor te vor face sa zambesti ori de cate ori deschizi acest album de nunta. In cartea de oaspeti vei vedea nume de persoane pe care le-ai uitat sau mesaje haioase scrise de prieteni si, la un moment dat iti vei da seamna ca nu ai mai luat pranzul cu cineva drag de multa vreme.

Daca vrei sa beneficiezi de aceste dulci amintiri in viitor, ia in considerare 5 ideai creative pentru cartea de oaspeti.

In timp ce cartea de oaspeti este un element de receptie clasic, nu inseamna ca si cartea in sine trebuie sa se incadreze intr-un anumit tipar.

Verifica aceste metode neconventionale pentru a crea o carte de oaspeti inedita pe care sa o deschizi cu drag ori de cate ori vrei sa rememorezi cele mai frumoase clipe de la nunta.

1. Alege o rama sau o coperta eleganta pentru a  incadra cartea de oaspeti. Daca petrecerea de nunta este una intima, cu putini invitati, poti folosi o carte de oaspeti tip fotografie pe care sa isi lase amprenta toti cei prezenti la eveniment sub forma unei semnaturi sau a unui mesaj scurt.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest