Gheata carbonica - ingredientul special pentru nunti memorabile

Gheata carbonica - ingredientul special pentru nunti memorabile

In ultimii ani, la nuntile moderne, tot mai multe cupluri au incercat sa isi condimenteze petrecerea de nunta cu un ingredient special numit gheata carbonica. Acest element decorativ folosit la pe ringul de dans pentru valsul mirilor sau adaugat in bauturi garanteaza oricarei nunti un succes deplin.

Daca esti o viitoare mireasa dornica sa plutesti deasupra norisorilor in timp ce dansezi cu alesul inimii tale, trebuie sa stii ca acest efect special este poate fi creat de gheata carbonica si masini de fum.

SC GKO Cryosonics SRL va ofera cel mai nou element decorativ menit a va impresiona invitatii. Atat in cadrul evenimentelor mondene, dar mai ales ca element de decor in cadrul organizarii unei nunti de succes, fumul greu pe ringul de dans a devenit un efect de neinlocuit. In momentul deschiderii serii cu valsul mirilor, patura de fum va invalui ringul de dans, creand impresia ca insurateii plutesc efectiv pe un nor al iubirii in fata audientei impresionate.

Acest moment devine punctul culminant in cadrul unei nunti memorabile atunci cand este filmat si fotografiat. Folosind gheata carbonica in amestec cu fum greu, ringul de dans se va transforma intr-un spectacol de referinta ce va dainui mult timp in memoria oricarui invitat prezent la o nunta memorabila.

Mai mult de atat, gheata carbonica este ingredientul special care, adaugata in bauturi animeaza orice petrecere, fie ca este vorba despre o nunta, un cocktail party sau o aniversare, intregind decorul dintr-un bar, club sau restaurant.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest