Cum sa incluzi in decorul nuntii plante pictate?

Cum sa incluzi in decorul nuntii plante pictate?
Cum sa incluzi in decorul nuntii plante pictate? Cum sa incluzi in decorul nuntii plante pictate? Cum sa incluzi in decorul nuntii plante pictate? Cum sa incluzi in decorul nuntii plante pictate? Cum sa incluzi in decorul nuntii plante pictate? Cum sa incluzi in decorul nuntii plante pictate? Cum sa incluzi in decorul nuntii plante pictate? Cum sa incluzi in decorul nuntii plante pictate?

Plantele pictate arata uimitor, iar in pozele din galeria foto alaturata vei gasi dovada ca avem drepatate. Lasa-te inspirata de cea mai noua tendinta in ceea ce priveste decorul de nunta din 2016 si foloseste ca sursa de inspiratie cele mai bune cai de a decora nunta cu flori pictate.

In fiecare sezon apare o noua tendinta in ceea ce priveste aranjamentele florale, iar aceste decoratiuni cu plante vii, dar pictate manual pot include proteas, suculente, dar si fructe proaspete in amestec cu flori. Pentru ca aranjamentele florale sa arate mai interesant, plantele pot fi pictate.

Verifica toate modurile posibile in care florile isi schimba infatisarea prin simplul fapt ca sunt transformate in arta cu ajutorul acuarelelor.

De la frunzele scrise caligrafic cu numele invitatilor la fructele si legumele metalizate de la centrul mesei, pictura reprezinta o manifestare creativa folosita in decorul nuntilor din 2016.

Pagina 1/9

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest