Decoratiunile origami: solutia pentru nunta de criza

Decoratiunile origami: solutia pentru nunta de criza
Decoratiunile origami: solutia pentru nunta de criza Decoratiunile origami: solutia pentru nunta de criza Decoratiunile origami: solutia pentru nunta de criza Decoratiunile origami: solutia pentru nunta de criza Decoratiunile origami: solutia pentru nunta de criza Decoratiunile origami: solutia pentru nunta de criza Decoratiunile origami: solutia pentru nunta de criza Decoratiunile origami: solutia pentru nunta de criza Decoratiunile origami: solutia pentru nunta de criza

Nuferi origami, confectionati din 12 piese, www.art-origami.blogspot.com - 8 ron/ bucata.Hartia este inclusa in pret pentru florile cu diametrul cuprins intre 5 si 10 cm.

Marturii nunta cutii origami, confectionate din 8 piese, www.art-origami.blogspot.com - 6 ron/ bucata. Hartia este inclusa in pret pentru cutiile mai mici de 7cm ca suprafata, iar pe capac se pot aplica diverse decoratiuni, care nu intra in pret.

Florile si cocorii origami

Sunt foarte multe flori origami, insa cele mai elegante pentru nunta sunt irisii si trandafirii. Cea mai iubita floare origami este trandafirul Kawasaki, pe care miresele il poarta fie ca accesoriu de par, fie in buchetul de mireasa. Buchet de mireasa origami, www.weddingorigami.com - 225$.

Cocorii au ocupat intotdeauna un loc special in istoria si cultura asiatica. Se spune ca aceste pasari simbolizeaza longevitatea, sanatatea si statornicia. Cocorii ar putea fi un simbol al nuntii tale. Legenda spune ca 1000 de cocori iti pot indeplini cea mai arzatoare dorinta a inimii tale! Decoratiune cocor, www.art-origami.blogspot.com - 1.5 ron.

Pagina 2/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest