Decor suspendat cu verdeata pentru nuntile din 2017

Decor suspendat cu verdeata pentru nuntile din 2017
Decor suspendat cu verdeata pentru nuntile din 2017 Decor suspendat cu verdeata pentru nuntile din 2017 Decor suspendat cu verdeata pentru nuntile din 2017 Decor suspendat cu verdeata pentru nuntile din 2017 Decor suspendat cu verdeata pentru nuntile din 2017 Decor suspendat cu verdeata pentru nuntile din 2017 Decor suspendat cu verdeata pentru nuntile din 2017 Decor suspendat cu verdeata pentru nuntile din 2017 Decor suspendat cu verdeata pentru nuntile din 2017

Instalatiile suspendate sunt special facute pentru un decor de nunta superb, iar daca in loc de flori, cuplurile aleg verdeata proaspata, cum ar fi ghirlande agatatoare, vita de vie si ramuri cu frunze, atunci evenimentul va fi unul cu adevarat reusit, indiferent de anotimp. In 2017 decorul suspendat cu verdeata este la moda, asa ca, expertii ii indeamna pe viitorii insuratei sa nu treaca cu vedere aceasta tendinta.

Un spatiu de receptie sau biserica pregatita pentru ceremonia de nunta se va schimba radical cu ajutorul decorului verde suspendat. De la impodobirea candelabrelor cu verdeata la plantele verzi suspendate deasupra meselor invitatilor, decorul eco este in trend in orice anotimp.

In plus, folosind decoratiuni suspendate, mesele vor fi mai aerisite, iar invitatii vor putea admira peisajul din jur in timp ce discuta, mananca sau urca pe ringul de dans.

Foloseste ca sursa de inspiratie cele mai frumoase si creative aranjamente aeriene pentru receptia de nunta, prezentate in imaginile de mai jos.

Decor verde suspendat pentru nuntile in aer liber

Candelabru impodobit cu ramuri verzi de maslin si lumanari

Decor verde si becuri de diferite marimi care impodobesc candelabrul

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest