Decor spectaculos pentru scaunele de nunta

Decor spectaculos pentru scaunele de nunta
Decor spectaculos pentru scaunele de nunta Decor spectaculos pentru scaunele de nunta Decor spectaculos pentru scaunele de nunta Decor spectaculos pentru scaunele de nunta Decor spectaculos pentru scaunele de nunta Decor spectaculos pentru scaunele de nunta Decor spectaculos pentru scaunele de nunta Decor spectaculos pentru scaunele de nunta Decor spectaculos pentru scaunele de nunta

Detaliile conteaza intotdeauna! Acesta este motivul pentru ne vom opri putin la modul in care trebuie sa arate scaunele din sala de ceremonie si cele de la receptia de nunta.

Pentru ca fiecare detaliu de la nunta face diferenta in ansamblul unui eveniment, ideile creative din galeria foto alaturata iti arata cum ar trebui sa decorezi scaunele pentru primirea invitatilor astfel incat sa fie elegante si in ton cu celelalte elemente: fata de masa, florile si chiar draperiile.

De la scaunele mirilor care pot fi marcate sugestiv cu "Domnul" si "Doamna" la florile si funditele din material textil, un cuplu ingenios isi poate crea propriul decor la nunta folosind cateva trucuri culese de pe internet.

Tu in ce masura acorzi atentie detaliilor de la nunta? Daca pana acum nu ai luat in considerare estetizarea scaunelor, fa-o de acum inainte si foloseste aceste detalii spectaculoase pentru decor la propria nunta.

Sursa: www.modwedding.com

Pagina 1/13

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest