Ghid realist pentru decorul din sala de nunta

Ghid realist pentru decorul din sala de nunta
Ghid realist pentru decorul din sala de nunta Ghid realist pentru decorul din sala de nunta Ghid realist pentru decorul din sala de nunta

Decoratiunile de la nunta sunt o realitate logistica, si, indiferent cat de dragute sunt, acestea trebuie asezate in asa fel incat sa umple spatiul din sala de receptie cu stil ca sa arate bine.

Chiar daca visezi la un decor nunta fabulos, inainte de a stabili cum va arata locatia in care este organizata nunta, trebuie sa ai in vedere cateva detalii si sa raspunzi in mod realist la intrebari precum: Ce iti permiti? Cat de bine se incadreaza elementele decorative in tema nuntii? Cum poti sa transporti lucrurile dorite? Ce este permis sa agati pe pereti si de ce restrictii te lovesti?

Restrictiile comune din spatiile inchise includ flacari deschise si artificii, mutarea meselor si aranjarea diverselor obiecte pe pereti.

Iata un ghid realist pentru decorul din sala de nunta care te va ajuta sa rezolvi cateva probleme mai des intalnite:

Problema acoperirii unui spatiu vast
Atunci cand te casatoresti intr-un ballroom foarte spatios, cu tavan inalt, este posibil sa te lovesti cu un set specific al politicilor de decorare. De exemplu, tu iti doresti o nunta moderna cu elemente arhitecturale deosebite care emana o frumusete naturala specifica unei locatii de lux. Daca spatiul nu se umple doar cu mese, scaune si invitati, in mod cert trebuie sa il acoperi cu elemente decorative. Problema este ca intr-un ballroom clasic, cu elemente vintage este dificil sa aduci un vibe modern, de aceea, inainte de a selecta locatia, gandeste-te cat de mare trebuie sa fie sala de nunta si alege decorul in functie de tema evenimentului, de culori si de stilul personal.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest