Aranjamente decorative pentru receptie facute sa inspire

Aranjamente decorative pentru receptie facute sa inspire
Aranjamente decorative pentru receptie facute sa inspire Aranjamente decorative pentru receptie facute sa inspire Aranjamente decorative pentru receptie facute sa inspire Aranjamente decorative pentru receptie facute sa inspire Aranjamente decorative pentru receptie facute sa inspire Aranjamente decorative pentru receptie facute sa inspire Aranjamente decorative pentru receptie facute sa inspire Aranjamente decorative pentru receptie facute sa inspire Aranjamente decorative pentru receptie facute sa inspire

De felul in care sunt aranjate si decorate mesele de la receptie, depinde in mare parte decorul salii de petrecere. Astfel, de la alegerea veselei la decorul de la centrul mesei, fiecare detaliu este esential pentru reusita evenimentului.

De la aranjamentele florale unice si pline de culoare la alegerea fetelor de masa si a servetelelor, fiecare detaliu conteaza.

Arunca o privire peste galeria foto alaturata si spune care decor te-a impresionat cel mai mult. Tu ai folosi la propria nunta una dintre aceste aranjamente decorative pentru receptia ta de nunta ?

Cu siguranta contrastele cromatice, decorul verde sau abundenta de flori albe pline de volum te vor inspira si chiar daca nu vei folosi suporturi de masa din lemn pentru invitati sau animalute metalice asezate in farfuriile oaspetilor, nu strica sa optezi pentru un decor de vara cu spice de grau sau pentru un decor de octombrie cu dovleci pentru a indica anotimpul in care are loc nunta.

Sursa: www.modwedding.com

Pagina 1/11

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest