Decor nunta cu accente metalice. Idei pentru 2017

Decor nunta cu accente metalice. Idei pentru 2017
Decor nunta cu accente metalice. Idei pentru 2017 Decor nunta cu accente metalice. Idei pentru 2017 Decor nunta cu accente metalice. Idei pentru 2017 Decor nunta cu accente metalice. Idei pentru 2017 Decor nunta cu accente metalice. Idei pentru 2017 Decor nunta cu accente metalice. Idei pentru 2017 Decor nunta cu accente metalice. Idei pentru 2017 Decor nunta cu accente metalice. Idei pentru 2017

Te mariti in 2017 si ai nevoie de idei pentru un decor nunta magic cu accente metalice? In acest an elementele metalice in tonuri aurii aduc noroc proaspetilor insuratei, daca este sa luam in considerare sugestiile expertilor Feng Shui.

Deoarece anul Cocosului de Foc face casa buna cu metalele aurii, cei care vor include in ansamblul decorului de nunta elemente metalice galbene si chiar aur galben isi vor incepe casnicia cu dreptul.

Decorul metalic poate echilibra spatiul in care se desfasoara receptia de nunta. De la barul de nunta la candy-bar, cu putina imaginatie poti include in decorul de nunta elementele metalice dorite. Obiectele din metal  sunt foarte variate. Foloseste initialele mirilor pentru sala de petrecere, iar daca vrei, agata deasupra meselor felinare vintage sau foloseste vesela, respectiv numere de masa cu accente metalice.

In galeria foto alaturata, iti prezentam cateva sugestii in care decorul de nunta cu accente metalice arata fabulos.
Fie ca folosesti vaze metalice si frunze imbracate in poleiala aurie pentru decorul mesei, fie ca folosesti un banner metalic cu initialele mirilor, decorul de nunta cu accente metalice este un must-have la nuntile din 2017.

Foto: Pinterest.com

Pagina 1/9

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest