Decor nunta alb pentru nuntile de iarna

Decor nunta alb pentru nuntile de iarna
Decor nunta alb pentru nuntile de iarna Decor nunta alb pentru nuntile de iarna Decor nunta alb pentru nuntile de iarna Decor nunta alb pentru nuntile de iarna Decor nunta alb pentru nuntile de iarna Decor nunta alb pentru nuntile de iarna Decor nunta alb pentru nuntile de iarna Decor nunta alb pentru nuntile de iarna Decor nunta alb pentru nuntile de iarna

Pentru ca nunta este cel mai important eveniment din viata unui cuplu, cei care doresc sa aiba o nunta de iarna, pot folosi decor in alb, ca sa fie in ton cu intreaga natura. Iata ce elemente decorative puteti folosi la nunta voastra, dragi viitori miri. Detaliile fac intotdeauna diferenta.

Decor masina nunta Mire si Mireasa
Masina mirilor poate fi impodobita cu straturi de tulle, in centrul carora sa fie figurina mirilor. Decorul se prinde pe capota mirilor cu ajutorul snururilor satinate, agate de bratele tulle-ului.
Comanda decor nunta alb de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/decor-masini-nunta/Decor-masina-nunta-Mire-si-Mireasa-180.html.

Decor masina nunta porumbei albi
La fel de romantic si de sugestiv este si decorul din tulle cu porumbei. Considerati simbol al pacii, dar si al iubirii, porumbeii albi reprezinta la nunta legatura puternica dintre miri.
Comanda decor nunta alb de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/decor-masini-nunta/Decor-masina-nunta-porumbei-albi-181.html.

Decor masini nunta din tulle alb
Pentru ca o nunta fara invitati nu este completa, mirii pot decora masinile domnisoarelor si cavalerilor de onoare cu tulle alb.
Comanda decor nunta alb de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/decor-masini-nunta/Decor-masini-nunta-din-tulle-alb-179.html.

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest